fbpx

Ihon täyttöliftaus – vähennä ryppyjä

Käyttökohteet

Täyttöliftauksella voidaan kohottaa ihoa, täyttää juonteita ja ryppyjä esimerkiksi kasvojen, kaulan ja käsien alueella.

Hinnasto

Mitä on hyaluron?

Miten sitten hyaluronihappoa saadaan ihoon? Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa (HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme. Siksi iho kuivuu ja alkaa muodostua ryppyjä.

Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalle muodostuva ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, mikä pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa muodossa. Stabiloimaton HA-muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa-HA muodostaa ristisidoksia, mitkä hidastavat hyaluronihapon hajoamista.

Stabiloitu-HA pysyy ihossa 6–12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Miten hyaluronia saadaan ihoon?

Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa (HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme ja ryppyjenmmuodustuminen lisääntyy ikääntyessä. Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalle muodostuva sekä soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta.

Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa, joiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton HA muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa HA:ssa on ristisidoksia, jotka hidastavat hyaluronihapon hajoamista. Stabiloitu HA pysyy ihossa 6–12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Ylläolevan perusteella on siis selvää, että hyaluronihappoa pitäisi jotenkin saada lisättyä ihoon. Stabiloimatonta HA:ta on useissa voiteissa, ja se sopiikin vallan mainiosti päivittäiseen honhoitoon. Stabiloidun HA:n molekyylikoko on kuitenkin suurempi, ja sen saaminen ihoon vaatii apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.

Ihon täyttöliftaus

Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitomenetelmän avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa, juuri oikea määrä oikeaan paikkaan sekä oikeaan syvyyteen. Ihotyypin mukaan valitulla hyaluronihapolla voidaan täyttöliftauksella täyttää luonnollisella tavalla esimerkiksi kasvot ja decolleteé samalla kerralla.

Keskittymällä tiettyihin kasvojen alueisiin saadaan tällä hoitomenetelmällä tehtyä täydellinen kasvojenkohotus. Voidaan nostaa poskipäitä myös siten, että alaspäin kääntyneet suupielet nousevat. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen. Vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta. Koko kasvojen täyttöliftaus vie vain noin 15 minuuttia.

Jälkihoito

Hoidosta saattaa jäädä pieniä mustelmia ihoon, jotka häviävät normaalisti muutamassa päivässä. Mustelmat ovat myös niin pieniä, että ne saa helposti meikattua piiloon.

Samana päivänä ihoa ei pidä rasittaa muilla hoidoilla eikä esim. saunomisella, mutta jo seuraavana päivänä asiakas voi elää täysin normaalisti. Kotikäyttöön suositellaan EGF:ää ja HA:ta sisältäviä hoitotuotteita, jotka varmistavat myös ihon pinnan kosteutuksen ja parantavat tulosta. Hoidon jälkeen hoidettu alue tulee suojata auringolta asianmukaisesti 2 – 3 viikon ajan.

Esteettiset hoitomme

Estetic TK tarjoaa medikaalisia kasvo- ja vartalohoitoja. Tutustu erilaisiin hoitoihimme ja varaa aika.

Injektiohoidot

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa. 

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Huultentäyttö
Muotoile, korosta tai täytä huuliasi! Kauniit huulet huomataan.

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Kaksoisleuan tasoittaminen
Ihoon injektoitavan geelin avulla on mahdollista tasoittaa rasvakertymiä. Sopii myös vatsan alueen sekä reisien hoitoon

Mesolankahoidot
Mesolankahoitojen avulla voit kohottaa tai siloittaa kasvojasi ilman kauneuskirurgiaa. 

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Russian Lips
Tekniikka, jolla saat luonnollisesti näyttävät huulet ilman ankkaefektiä.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme. Meiltä saatavilla seuraavat täyteaineet: Juvederm, Restylane, Revolax, Perfecta ja Radiesse.

Koneelliset hoidot

Cryolipo
Cryolipolla voidaan muokata vartalon ongelma-alueita sekä vähentää selluliittia ja rasvaa tehokkaasti.

Diodi-laser
Poistata ihokarvoja pysyvästi diodi-laserilla. 

Exilis Elite
Exilis Elite on tehokkain ei-kirurginen menetelmä ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden poistamiseen.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Kemiallinen kuorinta
Kemiallinen kuorinta sopii ihosi raikastukseen sekä sillä voi saada apua esimerkiksi aknearpiin.

Oxygeneo
Oxygeneo-kasvohoidoista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kirurgiaa.