fbpx

PRP – Plasmahoito

Käyttökohteet

Tämä hoitomuoto on vaihtoehto heille, jotka vierastavat keinotekoisia täyteaineita. PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi. Hylkimisriski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä.

PRP -hoito tehdään injektiona asiakkaan omalla plasmalla. Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään oman kehon uusiutumisprosessit. Kasvutekijät aktivoivat muassa kollageeni- ja elastiinituotannon, tällöin rypyt vähentyvä sekä iho kirkastuu.

Katso tarkemmat tiedot hoidettavista alueista alta.

Hinnasto

PRP avuksi hiustenlähtöön

PRP-plasmahoito on hyvä ratkaisu silloin, kun hiustenlähtö on päässyt alkamaan. Hoidon aikana hiuspohjaan, iholle injektoidaan ihoa luontaisesti nuorentavaa, omiilla verihiutaleilla ja kasvutekijöillä rikastettua plasmaa.

Lääketieteellisen käytön myötä toimenpiteen havaittiin elvyttävän tehokkaasti myös hiustenkasvua alueilla, joista hiuksia oli alkanut lähtemään. PRP-plasmahoitoa pidetään erittäin tehokkaana juuri hiustenlähdön yhteydessä. Hoidon avulla uusien hiusten kasvamista saadaan stimuloiduksi jopa 80 %:ssa hiustenlähtötapauksista.

Hoito käsittää tavallisesti 1-3 hoitokertaa kolmen viikon välein. PRP-hoito sopii niin naisille kuin miehillekin.

PRP -hoidot kasvojen ihon kirkastamiseen ja kiinteyttämiseen

Hoidon aikana iholle injektoidaan ihoa luontaisesti nuorentavaa, omilla verihiutaleilla ja kasvutekijöillä rikastettua plasmaa. Hoidon jälkeen iho saattaa olla punertavahko tai pieniä pisteitä täynnä. Nämä häviävät muutamassa tunnissa.

Iho käsitellään hoitoalueelta kauttaaltaan palsmalla, ihan pienellä injektioneulalla käsitellen koko kaula tai koko kasvot.

Hoito käsittää tavallisesti 1-3 hoitokertaa kolmen viikon välein. PRP-hoito sopii niin naisille kuin miehillekin.

Muita hoitokohteita

A-PRP:llä voidaan hoitaa turvallisesti esimerkiksi tummentunutta silmänympärysihoa. Silmien ympärillä oleva iho on erittäin herkkä ja häiriintynyt mikroverenkierto johtaakin tummentuneeseen silmänympärysihoon. A-PRP aktivoi mikroverenkiertoa ja vähentää näin tummentumista.

Häivytä juonteet PRP-hoidolla. Ihon luonnollinen ikääntyminen aiheuttaa epätasapainon joidenkin solutyyppien ja komponenttien, kuten kollageenin, tuhoutumisen ja uusiutumisen tason välillä. Edistämällä kudosten uusiutumisprosessia PRP-injektiohoidolla ihon laatu paranee ja kasvojen juonteet tasoittuvat. Saat helposti heleämmän ja nuorekkaan ihon.

Arvet myös pehmenevät PRP -hoidon myötä!

PrP-geelihoito

Tässä hoitomuodossa plasma-ampulli lämmitetään 80 Celsius asteeseen viidessä minuutissa. Plasmageeli kovettuu hyaluronin kaltaiseksi geeliksi. Plasmageeli injektoidaan ryppyihin kuten hyaluroni injisoidaan. Aine on asiakkaan omaa ainetta. Vaikutusaika noin 5-6 kk.

Edelliset hoidot voidaan tehdä samalla hoitokerralla.

Toipuminen

PRP -hoitojen yhteydessä toipumisaika on yleensä lyhyt ja ne soveltuvat siksi erityisen hyvin myös kiireisille ihmisille. Hoitopäivänä hoidettua aluetta ei pestä kuuteen tuntiiin, mutta seuraavana/ samana päivänä voi jo käydä normaalisti suihkussa.

Tekniikka

Hoidossa potilaalta otetaan erikoisputkeen verta, kuten verikokeessa. Putki sentrifukoidaan viisi minuuttia ja näin saadaan noin 5ml PRP:tä. Näin toimittaessa prosessi täyttää CE 2b –turvallisuusluokan toimenpiteet, koko prosessi on toimenpiteiden aikana suljettu.

A-PRP:n vaikutus alkaa noin kolmen viikon kuluttua hoidon jälkeen. Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi on suositeltua toistaa hoito muutaman kerran kuukauden välein tehostamaan vaikutusta. Tulokset näkyvät jopa kaksi vuotta!

Lisäksi A-PRP:tä voidaan käyttää esimerkiksi arpikorjauksissa tai kroonisten haavojen hoidossa. Maailmalla urheilijoiden liikuntaelinvammoja hoidetaan usein A-PRP:llä tämän nopeuttaessa toipumista. Hoito edesauttaa ihosolujen uusiutumista hyvin tehokkaasti.

Ihon PRP-hoidoissa ihoon imeytetään asiakkaan omasta verestä eriytettyä plasmaa. Tuoreena otettu verinäyte käsitellään niin, että punasolut erotellaan näytteestä pois ja jäljelle jäänyt plasma imeytetään hoidetulle alueelle. Plasma sisältää runsaasti ns. kasvutekijöitä, jotka osallistuvat kudoksen voimakkaaseen uudistumiseen ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä, omia kantasoluja. Kantasolujen etu on siinä, että ne pystyvät erikoistumaan alueen soluiksi ja edesauttavat näin kudoksen ja solujen uusiutumisessa.

PRP-hoidoilla pyritään edesauttamaan ihon elpymistä ja solujen uusiutumista. Tuloksena on ihon rakenteen kiinteytyminen ja elpyminen.

PRP- plasmahoito on esteettisenä hoitona uusi menetelmä, mutta on jo pidempään ollut käytössä erilaisten sairauksien ja vammojen hoidossa.

Sarjahoidolla parhaat tulokset.
PRP -hoidot tehdään yleensä 3-6 kerran sarjahoitoina. Hoitojen välissä vähintään 4 viikkoa. Sarjan jälkeen on hyvä ottaa hoitoa ylläpitona 2-3 kertaa vuodessa.

Esteettiset hoitomme

Estetic TK tarjoaa medikaalisia kasvo- ja vartalohoitoja. Tutustu erilaisiin hoitoihimme ja varaa aika.

Injektiohoidot

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa. 

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Huultentäyttö
Muotoile, korosta tai täytä huuliasi! Kauniit huulet huomataan.

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Kaksoisleuan tasoittaminen
Ihoon injektoitavan geelin avulla on mahdollista tasoittaa rasvakertymiä. Sopii myös vatsan alueen sekä reisien hoitoon

Mesolankahoidot
Mesolankahoitojen avulla voit kohottaa tai siloittaa kasvojasi ilman kauneuskirurgiaa. 

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Russian Lips
Tekniikka, jolla saat luonnollisesti näyttävät huulet ilman ankkaefektiä.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme. Meiltä saatavilla seuraavat täyteaineet: Juvederm, Restylane, Revolax, Perfecta ja Radiesse.

Koneelliset hoidot

Cryolipo
Cryolipolla voidaan muokata vartalon ongelma-alueita sekä vähentää selluliittia ja rasvaa tehokkaasti.

Diodi-laser
Poistata ihokarvoja pysyvästi diodi-laserilla. 

Exilis Elite
Exilis Elite on tehokkain ei-kirurginen menetelmä ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden poistamiseen.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Kemiallinen kuorinta
Kemiallinen kuorinta sopii ihosi raikastukseen sekä sillä voi saada apua esimerkiksi aknearpiin.

Oxygeneo
Oxygeneo-kasvohoidoista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kirurgiaa.