HYAcorp-täyteainehoidot – korosta kasvonpiirteitäsi

Mitä ovat HYAcorp-täyteainehoidot?

HYAcorp-täyteainehoidossa korjataan ryppyjä sekä muokataan tai korostetaan kasvonpiirteitä. Hoito tehdään pistämällä ihoon hyaluronihappoa. Hyaluronihappovalmisteet ovat suosituimpia täyteaineita sekä Suomessa että muualla maailmassa. Jopa 92 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään ristisidotulla hyaluronihapolla.

Varaa ilmainen konsultaatio!

Hinnasto

HYAcorp-täyteainehoito

Hyaluronihappo on elimistölle tuttu yhdiste. Sitä löytyy muun muassa nivelistä ja ihosta. Nuoren ihmisen ihossa hyaluronihappoa on runsaasti, ja siksi nuori iho on tasainen ja piirteet täyteläiset. Ihmisen ikääntyessä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi.

HYAcorp-täyteaineiden avulla voidaan täydentää ikääntyvän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Kun ihoon lisätään pieniä määriä hyaluronihappogeeliä, iho tasoittuu, rypyt madaltuvat ja piirteet nousevat kevyesti. HYAcorp-täyteaineet sopivat erinomaisesti myös huulten muotoiluun ja täyttöön sekä yksittäisten kasvonpiirteiden korostamiseen ja vahvistamiseen.

HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia mutteivat pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi. Hoitotuloksia voidaan ylläpitää uusimalla hoito 6–15 kuukauden välein. Käsittely voidaan uusia niin monta kertaa kuin on tarvetta.

HYAcorp-täyteaineet ovat eurooppalaisia hyaluronihappovalmisteita. Ne ovat tutkitusti turvallisia, CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa ISO-standardien (13485) mukaisesti. Konsultaatiokäynnillä koulutettu pistoshoitaja kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi. Aine valitaan sen mukaan, millaisia tavoitteita hoidolla on.

Vasta-aiheet hoidolle

 • hyaluronihappoallergia
 • verenvuototaipumus
 • veren hyytymiseen vaikuttavien lääkevalmisteiden käyttö (Marevan, Disperin)
 • vakavat tartuntataudit
 • ihotulehdus käsittelyalueella
 • tyypin 1 diabetes
 • raskaus
 • imetys

Täyteainehoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun toimenpiteen tekee maahantuojan kouluttama ammattilainen. Aivan kaikille täyteaineet eivät kuitenkaan sovi.

Jos olet epävarma siitä, sopiiko täyteainehoito Sinulle, kysy asiaa lähimmältä HYAcorp-täyteainehoitoja tekevältä ammattilaiselta.

Varmista aina täyteainehoitajaltasi, että HYAcorp-täyteaineet on hankittu viralliselta maahantuojalta. Markkinoilla liikkuu jonkin verran myös piraattivalmisteita, joiden turvallisuudesta ei ole takeita.

Ennen hoitoa

Usein täyteainehoitoa harkitseva aloittaa hoitoprosessin konsultaatiokäynnistä. Konsultaatiossa voit esittää ammattilaiselle täyteainehoitoihin liittyviä kysymyksiä. Samalla voit kertoa, millaisiin tavoitteisiin olet pyrkimässä. Ammattitaitoinen täyteainehoitaja kertoo avoimesti koulutuksestaan, käyttämistään täyteaineista ja siitä, millaisia tuloksia täyteainehoidoilla voidaan saavuttaa. Ammattilainen pystyy kertomaan myös hoidon vasta-aiheista, sivuvaikutuksista ja varotoimista.

Ennen hoitoa Sinun tulee pitää kahden viikon tauko tulehduskipulääkkeiden, omegatuotteiden ja kalaöljytuotteiden nauttimisessa.

Hoidon aikana ja sen jälkeen

Ennen toimenpidettä sinua tullaan pyytämään täyttämään HYAcorp-esitietolomake, joka käydään läpi hoitajasi kanssa. Ennen pistämistä otetaan käsiteltävästä alueesta kuvat sekä iho puhdistetaan huollellisesti, tarvittaessa iholle levitetään pintapuudutevoide. Hoito tehdään viemällä HYAcorp-täyteaine ihoon joko hyvin ohuella neulalla tai kanyylilla. Hoidon jälkeen iho puhdistetaan. Jälkikeskustlun jälkeen saat mukaasi kotihoito-ohjeet, joiden noudattaminen on tärkeää.

HYAcorp-käsittelyn jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, aristusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Oireet ovat väliaikaisia, ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat tai muita reaktioita ilmenee, ota yhteyttä toimenpiteen tekijään.

Huulten täyteainekäsittelyn jälkeinen alkuturvotus saattaa kestää viikon ajan. Ensimmäisen viikon aikana huulet saattavat näyttää myös jonkin verran epäsymmetrisiltä. Tulos heti käsittelyn jälkeen ei kuitenkaan ole lopullinen.

 • Vältä saunaa viikon ajan.
 • Vältä käsittelyalueen koskettamista ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Kuuden tunnin kuluttua voit pestä toimenpidealueen hellävaraisesti vedellä ja saippualla.
 • Hoidettua aluetta ei tulisi puristella tai kosketella.
 • Meikkaamisen ja normaalit ihonhoitorutiinit voi aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.
 • Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Jos näin käy, ota yhteyttä hoidon tekijään.
 • Huomaa, että asetyylisalisyylihappo (esim. Aspirin), ibuprofeeni (esim. Burana) ja omegatuotteet voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmia ruiskutuskohdassa.

Esteettiset hoitomme

Estetic TK tarjoaa medikaalisia kasvo- ja vartalohoitoja. Tutustu erilaisiin hoitoihimme ja varaa aika.

BB Glow + Mesoneedling
Hittihoito nyt myös meiltä. Tasainen ja hehkuva iho!

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme. Meiltä saatavilla seuraavat täyteaineet: Juvederm, Restylane, Revolax, Perfecta ja Radiesse.

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Kaksoisleuan tasoittaminen
Ihoon injektoitavan geelin avulla on mahdollista tasoittaa rasvakertymiä. Sopii myös vatsan alueen sekä reisien hoitoon

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kauneuskirurgiaa.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

HYAcorp -täyteainehoidot
Kasvojen muotoilua hyalurontäyteaineella.

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Copyright © Estetic TK 2020. Designed with love by ARRdesigns.