fbpx

Huulten täyttö – kauniit huulet huomataan

Huulten täyttö

Muotoile, korosta tai täytä huuliasi täyteaineilla! Käytettävän täyteaineen määrä riippuu hoidettavasta alueesta, halutusta lopputuloksesta sekä asiakkaan iästä.

Muista, että voit maksaa erissä!

Maksuton konsultaatio mahdollista tulemalla vastaanotolle tai kuvakonsultaationa!

Hinnasto

Käytetyimmät täyteaineemme

Revolax koostuu kolmesta tuotteesta. Jokaisella niistä on erilainen koostumus, koostumukset ovat huolellisesti kehitetty saavuttamaan hyviä tuloksia eri kasvoalueilla.

Juvéderm™ -täyteaineet ovat valmistettu hyaluronihaposta. Juvéderm™ -täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan haluttuun kohtaan. Hoidon vaikutus säilyy puolesta vuodesta vuoteen. Juvéderm™ on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä.

Radiesse on injektoitava ihon täyteaine, joka tilapäisesti lisää kudoksen tilavuutta, auttaa helpottamaan kohtalaisia ja vaikeita kasvojenryppyjä sekä antaa iholle välittömästi kohottavan ja vahvistavan vaikutuksen. Kun aine injektoidaan, säteilysäde tarjoaa suoraan tilavuuden ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää lidokaiinia (saatavilla myös ilman), joka on voimakas puudutusaine, tehden hoidosta miellyttävämmän asiakkaalle. Radiesse ei sovellu injektoitavaksi huuliin tai otsan alueelle.

Restylane-hoito antaa luonnollisen, luotrttavan ja välittömän hoitotuloksen. Restylane -tuotteet valitaan asiakkaan tavoitteeseen ja tarpeisiin sekä toiveisiin sopiviksi. Restylane® Lyft Lidokaiini on hyaluronihappo-pohjainen täyteaine, joka soveltuu injektoitavaksi syvään ihoon ja vähän pinnallisemmin. Tuotetta voidaan käyttää kohtuulliset tai vaikeiden kasvojen ryppyjen hoitamisessa, kuten nasolabiaalit, leuka ja posket. Sisältää lidokaiinia (puudutusainetta) mukavampaa injektiota varten.

Täyteainetoimenpiteet

Toimenpiteessä täyteainetta pistetään tarkasti käsiteltävälle alueelle (huulen raja). Yhteen pitkään juonteeseen voidaan tehdä useitakin pistoksia. Toimenpide on lähes kivuton ja saatavilla on myös puuduttavia täyteaineita. Käsittelyn jälkeen esiintyy turvotusta ja punoitusta.

Täyteainehoidon yleisiä esteitä ovat verenvuototaipumus, veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys, käsiteltävän alueen ihosairaus tai tulehdus sekä raskaus.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Se koostuu glykosidisidoksin toisiinsa liittyneistä D-glukuronihapon ja N-asetyyliglukosamiinin muodostamista disakkaridiyksiköistä. Sitä esiintyy lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnalle. Lasiainen, napanuora ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa. Hyaluronaani imee vettä itseensä, minkä vuoksi se on suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa ja ryppyihin pistettävissä täyteaineissa. Ihmisessä on noin 15 grammaa hyaluronaania josta noin kolmannes kehittyy uudelleen joka päivä. Hyaluronaani on ensimmäisen kerran eristetty lasiaisesta. Se muodostuu solukalvossa eikä Golgin laitteessa, toisin kuin muut glykosaminoglykaanit.

Hyaluronihapon CAS-numero on 9004-61-9. Aine on alun perin valmistettu kukonhelttauutteesta ja kehitetty Japanissa, mutta nykyään tuottamiseen käytetään bakteerifermentaatiota.

Luonnostaan hyaluronaanilla on lyhyt puoliintumisaika ja erilaisia tekniikoita käytetään pidentämään molekyylien stabiilisuutta mm. NASHA stabiilisaatiota käytetään Durolane valmisteessa. Yhden pistoksen vaikutusaika voi kasvaa kuuteen kuukauteen tai jopa vuoteen. Wikipedia

Esteettiset hoitomme

Estetic TK tarjoaa medikaalisia kasvo- ja vartalohoitoja. Tutustu erilaisiin hoitoihimme ja varaa aika.

Injektiohoidot

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa. 

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Huultentäyttö
Muotoile, korosta tai täytä huuliasi! Kauniit huulet huomataan.

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Kaksoisleuan tasoittaminen
Ihoon injektoitavan geelin avulla on mahdollista tasoittaa rasvakertymiä. Sopii myös vatsan alueen sekä reisien hoitoon

Mesolankahoidot
Mesolankahoitojen avulla voit kohottaa tai siloittaa kasvojasi ilman kauneuskirurgiaa. 

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Russian Lips
Tekniikka, jolla saat luonnollisesti näyttävät huulet ilman ankkaefektiä.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme. Meiltä saatavilla seuraavat täyteaineet: Juvederm, Restylane, Revolax, Perfecta ja Radiesse.

Koneelliset hoidot

Cryolipo
Cryolipolla voidaan muokata vartalon ongelma-alueita sekä vähentää selluliittia ja rasvaa tehokkaasti.

Diodi-laser
Poistata ihokarvoja pysyvästi diodi-laserilla. 

Exilis Elite
Exilis Elite on tehokkain ei-kirurginen menetelmä ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden poistamiseen.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Kemiallinen kuorinta
Kemiallinen kuorinta sopii ihosi raikastukseen sekä sillä voi saada apua esimerkiksi aknearpiin.

Oxygeneo
Oxygeneo-kasvohoidoista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kirurgiaa.