fbpx

Brazilian Butt Lift -pepuntäyttö

Brazilian Butt Lift HYAcorp-täyteaineella

Vartaloa voidaan muokata hyaluronihappopohjaisilla vartalotäyteaineilla. HYAcorp-hoito tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon rasvansiirrolle. Ei anestesiaa, ei pitkiä toipumisaikoja, ei leikkausarpia! Toimenpide kestää vain 30-60 minuuttia!

Varaa ilmainen konsultaatio!

Hinnasto

HYAcorp-täyteainehoito

HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia mutteivat pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi. Hoitotuloksia voidaan ylläpitää uusimalla hoito 6–15 kuukauden välein. Käsittely voidaan uusia niin monta kertaa kuin on tarvetta.

HYAcorp-täyteaineet ovat eurooppalaisia hyaluronihappovalmisteita. Ne ovat tutkitusti turvallisia, CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa ISO-standardien (13485) mukaisesti. Konsultaatiokäynnillä koulutettu pistoshoitaja kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi. Aine valitaan sen mukaan, millaisia tavoitteita hoidolla on.

Vasta-aiheet hoidolle

 • hyaluronihappoallergia
 • verenvuototaipumus
 • veren hyytymiseen vaikuttavien lääkevalmisteiden käyttö (Marevan, Disperin)
 • vakavat tartuntataudit
 • ihotulehdus käsittelyalueella
 • tyypin 1 diabetes
 • raskaus
 • imetys

Täyteainehoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun toimenpiteen tekee maahantuojan kouluttama ammattilainen. Aivan kaikille täyteaineet eivät kuitenkaan sovi.

Jos olet epävarma siitä, sopiiko täyteainehoito Sinulle, kysy asiaa lähimmältä HYAcorp-täyteainehoitoja tekevältä ammattilaiselta.

Varmista aina täyteainehoitajaltasi, että HYAcorp-täyteaineet on hankittu viralliselta maahantuojalta. Markkinoilla liikkuu jonkin verran myös piraattivalmisteita, joiden turvallisuudesta ei ole takeita.

Ennen hoitoa

Usein täyteainehoitoa harkitseva aloittaa hoitoprosessin konsultaatiokäynnistä. Konsultaatiossa voit esittää ammattilaiselle täyteainehoitoihin liittyviä kysymyksiä. Samalla voit kertoa, millaisiin tavoitteisiin olet pyrkimässä. Ammattitaitoinen täyteainehoitaja kertoo avoimesti koulutuksestaan, käyttämistään täyteaineista ja siitä, millaisia tuloksia täyteainehoidoilla voidaan saavuttaa. Ammattilainen pystyy kertomaan myös hoidon vasta-aiheista, sivuvaikutuksista ja varotoimista.

Ennen hoitoa Sinun tulee pitää kahden viikon tauko tulehduskipulääkkeiden, omegatuotteiden ja kalaöljytuotteiden nauttimisessa.

Hoidon aikana ja sen jälkeen

Ennen toimenpidettä sinua tullaan pyytämään täyttämään HYAcorp-esitietolomake, joka käydään läpi hoitajasi kanssa. Ennen pistämistä otetaan käsiteltävästä alueesta kuvat sekä iho puhdistetaan huollellisesti, tarvittaessa iholle levitetään pintapuudutevoide. Hoito tehdään viemällä HYAcorp-täyteaine ihoon joko hyvin ohuella neulalla tai kanyylilla. Hoidon jälkeen iho puhdistetaan. Jälkikeskustlun jälkeen saat mukaasi kotihoito-ohjeet, joiden noudattaminen on tärkeää.

HYAcorp-käsittelyn jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, aristusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Oireet ovat väliaikaisia, ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä. Jos oireet jatkuvat tai muita reaktioita ilmenee, ota yhteyttä toimenpiteen tekijään.

Huulten täyteainekäsittelyn jälkeinen alkuturvotus saattaa kestää viikon ajan. Ensimmäisen viikon aikana huulet saattavat näyttää myös jonkin verran epäsymmetrisiltä. Tulos heti käsittelyn jälkeen ei kuitenkaan ole lopullinen.

 • Vältä saunaa viikon ajan.
 • Vältä käsittelyalueen koskettamista ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Kuuden tunnin kuluttua voit pestä toimenpidealueen hellävaraisesti vedellä ja saippualla.
 • Hoidettua aluetta ei tulisi puristella tai kosketella.
 • Meikkaamisen ja normaalit ihonhoitorutiinit voi aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.
 • Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Jos näin käy, ota yhteyttä hoidon tekijään.
 • Huomaa, että asetyylisalisyylihappo (esim. Aspirin), ibuprofeeni (esim. Burana) ja omegatuotteet voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmia ruiskutuskohdassa.

Esteettiset hoitomme

Estetic TK tarjoaa medikaalisia kasvo- ja vartalohoitoja. Tutustu erilaisiin hoitoihimme ja varaa aika.

Injektiohoidot

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa. 

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Huultentäyttö
Muotoile, korosta tai täytä huuliasi! Kauniit huulet huomataan.

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Kaksoisleuan tasoittaminen
Ihoon injektoitavan geelin avulla on mahdollista tasoittaa rasvakertymiä. Sopii myös vatsan alueen sekä reisien hoitoon

Mesolankahoidot
Mesolankahoitojen avulla voit kohottaa tai siloittaa kasvojasi ilman kauneuskirurgiaa. 

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Russian Lips
Tekniikka, jolla saat luonnollisesti näyttävät huulet ilman ankkaefektiä.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme. Meiltä saatavilla seuraavat täyteaineet: Juvederm, Restylane, Revolax, Perfecta ja Radiesse.

Koneelliset hoidot

Cryolipo
Cryolipolla voidaan muokata vartalon ongelma-alueita sekä vähentää selluliittia ja rasvaa tehokkaasti.

Diodi-laser
Poistata ihokarvoja pysyvästi diodi-laserilla. 

Exilis Elite
Exilis Elite on tehokkain ei-kirurginen menetelmä ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden poistamiseen.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Kemiallinen kuorinta
Kemiallinen kuorinta sopii ihosi raikastukseen sekä sillä voi saada apua esimerkiksi aknearpiin.

Oxygeneo
Oxygeneo-kasvohoidoista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kirurgiaa.